Το μενoύ του BARBARO ATHENS διαθέτει την απόλυτη μνήμη που αποζητάς και συ στο πιάτο σου.
Με ένα γαστρονομικό αποτύπωμα που σίγουρα θα αποτελέσει "σταθμό" για σένα και με μία μεσογειακή κουζίνα που σίγουρα διαθέτει ψυχή και άπλετη γεύση.
Οι Ελληνικές πρώτες ύλες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο με την ατζέντα των τοπικών προιόντων να σε ταξιδεύουν στο χάρτη.
Από τα ορεκτικά, τα κυρίως μέχρι τα επιδόρπια, τα πιάτα είναι ντελικάτα με μια παραδοσιακή βάση αλλά και σύγχρονη αντίληψη.
Το μενού υπογράφει ο Executive Chef, Λάμπρος Ζήσης
με τον Chef του BARBARO, Θανάση Κούλπα να παίρνει τα ηνία στη κουζίνα του εστιατορίου.